Jelenleg sok használt elektromos kerékpárt kapunk. Ezek a kerékpárok mindegyike holland használt elektromos kerékpár, készen áll az exportra. A kerékpárokat a Groningenben található Ulrumban található telephelyünkről szállítjuk. Ez Hollandia északi részén található. Több mint 5000 kerékpár van raktáron, és folyamatosan érkeznek új kerékpárok.

A világ minden tájára exportálunk. A legtöbb elektromos kerékpárunkat Európában adjuk el, olyan országokba, mint Románia, Lengyelország, Észtország, Lettország, Törökország, Magyarország, Írország, Spanyolország, Portugália és még sok más ország.

Kerékpárjainkat inkább nagy tételben értékesítjük, amelyeket konténerekben, teherautókon vagy pótkocsikon szállítunk. Meg tudjuk szervezni a szállítást és támogatni tudunk a rakodásban, de a szállítási költségek a vevőt terhelik.

Az exportra szánt elektromos kerékpárok vegyes márkájúak. Olyan márkákat találhat, mint a Batavus, Cortina, Cube, Gazelle, Kalkhoff, Koga, Sparta en Stromer, Engwe, Prophete, Beaufort, Beeq, BSP, Popal, Urbanbiker, Villette Elops, Btwin, Huyser, Tenways, Veloretti, VanMoof és még sok más.

Egyes kerékpárokhoz az akkumulátor is jár, másokhoz nem. Ezekhez a kerékpárokhoz nem rendelkezünk töltővel.

A feltételek vegyesek a jó állapotoktól kezdve a néha némi munkát igénylő állapotokig. Vásárolhat vegyes tételeket, vagy jöhet és válogathat, de nem adunk el 1 az 1-ben. Minimum 10, de lehetőleg >50.