Momenteel krijgen we veel gebruikte elektrische fietsen binnen. Al deze fietsen zijn Nederlandse tweedehands elektrische fietsen, klaar om geëxporteerd te worden. We verzenden onze fietsen vanuit onze locatie in Ulrum, Groningen. Dit is in het noorden van Nederland. We hebben meer dan 5000 fietsen op voorraad en krijgen steeds nieuwe voorraad binnen.

We exporteren over de hele wereld. De meeste van onze elektrische fietsen worden verkocht in Europa aan landen als Roemenië, Polen, Estland, Letland, Turkije, Hongarije, Ierland, Spanje, Portugal en nog veel meer.

We verkopen onze fietsen het liefst in grote partijen die worden verscheept in containers, vrachtwagens of trailers. We kunnen de verzending organiseren en ondersteuning bieden bij het laden, maar de verzendkosten zijn voor de koper.

De elektrische fietsen voor de export zijn van verschillende merken. Je vindt merken als Batavus, Cortina, Cube, Gazelle, Kalkhoff, Koga, Sparta en Stromer, Engwe, Prophete, Beaufort, Beeq, BSP, Popal, Urbanbiker, Villette Elops, Btwin, Huyser, Tenways, Veloretti, VanMoof en nog veel meer.

Bij sommige fietsen is de batterij inbegrepen, bij andere niet. We hebben geen laders voor deze fietsen.

De condities variëren van goede condities tot fietsen waar soms wat aan gedaan moet worden. Je kunt gemengde partijen kopen of komen halen, maar we verkopen niet 1 voor 1. Minimum van 10, maar liever >50.