SOLD OUT – Momenteel hebben we een partij van ongeveer 30 gebruikte racefietsen in voorraad, klaar voor export. Deze fietsen zijn allemaal in bruikbare staat, maar hebben misschien kleine reparaties nodig. In de mix kosten ze 50 euro per stuk. Je kunt een kijkje komen nemen in Ulrum of bekijk enkele van de foto’s hieronder. We hebben veel meer fietsen op voorraad dan op de foto’s hieronder. Ook goedkope fietsen en duurdere (elektrische) fietsen.

Optioneel kunnen we de fietsen laden in containers, vrachtwagens of trailers. Wij kunnen exportpapieren regelen voor over de hele wereld. Onze fietsen worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Wij exporteren naar Oost-Europese landen zoals Polen, Roemenië en Tsjechie, maar ook naar landen als Afghanistan, Irak en vele Afrikaanse landen.