Nu de eerste golf van Corona grotendeels voorbij is, zijn de eerste exportzendingen van fietsen weer verzonden. Vorige week hebben we 400 fietsen in een vrachtwagen van Nederland naar Ierland verscheept. Al deze fietsen zijn door de overheid in beslag genomen fietsen en door ons opgekocht vanuit het noorden van Nederland. De fietsen zijn in gebruikte, maar in goede staat en zullen over de weg worden vervoerd in plaats van per container. Hieronder staan enkele foto’s van het laden van deze export fietsen. Het was een mix van volwassen fietsen voor mannen en vrouwen.

Bent u op zoek naar grote hoeveelheden gebruikte fietsen voor export? We hebben momenteel zo’n 5000 gebruikte fietsen uit Nederland op voorraad. We kunnen ze over de hele wereld over de weg en via zee verschepen. We kunnen containers, aanhangwagens, bestelwagens, auto’s laden, wat je maar wilt. We hebben ook exportwagens te koop. Voor vragen kunt u ons bereiken op +31 6 22184534