We hebben onlangs een grote nieuwe partij van 5000 tweedehands fietsen uit Nederland gekocht. Deze partij bevat voornamelijk fietsen voor volwassenen. De fietsen zijn allemaal in gebruikte maar goede staat. We hebben al het papierwerk in orde en kunnen deze fietsen over de hele wereld exporteren. De meeste van onze tweedehands fietsen gaan naar andere Europese landen of Afrika. Ofwel via de container en de zeevaart, ofwel over de weg. De fietsen kunnen ook in trucks, auto’s, op aanhangwagens etc. geladen worden. Wij kunnen het laden regelen op ons terrein in Ulrum, Nederland. Transport moet door de koper geregeld worden.

Deze grote partij van 5000 fietsen kan compleet worden verkocht, maar ook in kleinere partijen. De minimale hoeveelheid is 10 fietsen, maar wij geven de voorkeur aan grote hoeveelheden voor hele 20 of 40 voet containers. Neem contact op voor de laatste prijzen via +31 6 22184534