Used Bicycle Export verkoopt jaarlijks meer dan 100.000 gebruikte fietsen. De meeste fietsen komen uit het noorden van Nederland en worden verkocht aan Afrikaanse landen zoals Gambia, Senegal, Guinee, Marokko, Tunesië en nog veel meer landen in Oost-Europa en Zuid-Amerika. De fietsen zijn in gemengde condities van redelijk tot goed en worden in partijen verkocht met een minimum van 10 fietsen per partij. Wij verzenden bij voorkeur volle containers.

Waaruit exporteren we onze fietsen?

Onze verzendlocatie is in Ulrum, het noorden van Nederland. Fietsen worden verkocht in gemengde sets voor 20 euro per fiets, met een minimum van 10 fietsen. Alle exportdocumenten kunnen worden verstrekt, containers kunnen worden geladen en ook het transport van Ulrum (Noord-Nederland) naar de haven in Rotterdam (Nederland) of Antwerpen (België) kan worden geregeld. Onze fietsen kunnen worden ingecheckt in Ulrum, Nederland.

Wij kunnen containers met exportfietsen laden en verschepen

Op verzoek kunnen wij het laden van één of meerdere containers, zowel 20ft als 40ft containers, voor u verzorgen. Meestal kunnen containers, na volledige betaling, ons eigendom binnen enkele weken verlaten.

Waar komen onze exportfietsen vandaan?

In Nederland zijn er veel fietsen. Er zijn zoveel fietsen, dat de overheid strenge regels heeft gesteld aan waar u uw fiets mag stallen. Als u uw fiets niet goed stalt, of te lang op een bepaalde plek, mag de overheid uw fiets in beslag nemen. Het wordt dan naar een overheidslocatie gebracht waar de fietsbezitter 30 dagen de tijd heeft om zijn fiets terug te halen tegen betaling van een boete. Als de eigenaar de fiets niet terugvordert, of de boete niet wil betalen, worden de fietsen naar een overheidsveiling gebracht. We kopen onze fietsen in partijen van 10 op deze veilingen. Omdat het aanbod van fietsen op de veiling erg groot is, kunnen we een bijna onbeperkt aantal fietsen leveren. 

Wat voor soort fietsen hebben we?

We hebben exportfietsen uit alle categorieën. Zowel luxe als budgetfietsen zijn verkrijgbaar bij vrouwen, mannen, jongens en meisjes (kinderen). Neem contact met ons op om ons te informeren over uw wensen. We hebben zeer hoge aanbodmogelijkheden.